
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porties
Υλικά
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
32.55 g
Θερμίδες
1971 kJ /
471 kcal
Λιπαρά
20.8 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Υδατάνθρακες
38.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti met tomaat en spek
35 λεπτ.
Chicago deep dish-pizza
Καμία βαθμολογία
Risottata Aziatische noedels met groenten
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Rijstschotel met appelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Καμία βαθμολογία
Omelet Caprese
Καμία βαθμολογία
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Gevulde kalkoentaart
1ωρ. 30 λεπτ.