Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 bocaux

Υλικά

  • d'oignons rouges coupés en deux
    150 g
  • de sucre
    220 g
  • de vinaigre de vin rouge
    125 g
  • d'eau
    185 g
  • feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
    4
  • bâton de cannelle
    1
  • grains de poivre noir
    10
  • feuille de laurier
    1
  • de noix de muscade moulue
    ¼ c. à café
  • de cranberries séchées
    340 g
  • de sel fin
    2 pincées
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées

Διατροφή ανά 1 bocal

Θερμίδες 936 kcal / 3922 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 227 g
Φυτικές ίνες 15.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων