
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
557.3 kcal /
2327.3 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
33.3 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Hornazo
Καμία βαθμολογία
Savory tart with tuna, eggs and capers
1ωρ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Pizza rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Cheese crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Aubergine papeton with tomato coulis
2ωρ.
Provençal tart
1ωρ. 15 λεπτ.