
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabbit stew (Gibelotte)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
571 kcal /
2387 kJ
Πρωτεΐνη
48 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDuck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and warm potato salad
55 λεπτ.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Caribbean stew and Steamed rice cups
9ωρ. 15 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Καμία βαθμολογία
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 λεπτ.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.