Rabbit stew (Gibelotte)

Rabbit stew (Gibelotte)

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • shallots cut in halves
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • rapeseed oil
    2 tbsp
  • spring onions cut in pieces
    100 g
  • farmhouse bread cut in cubes (2 cm)
    2 slices
  • bacon cubes
    100 g
  • wheat flour
    10 g
  • rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces
    1
  • dry white wine
    100 g
  • fresh white button mushrooms cut in quarters
    400 g
  • bouquet garni
    1
  • water
    420 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l)
    1
  • salt
    ½ tsp
  • ground pepper
    2 pinches
  • new potatoes
    600 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 571 kcal / 2387 kJ
Πρωτεΐνη 48 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων