
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck foie gras
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
15 portions
Υλικά
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
347.6 kcal /
1430.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
35.2 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French Tradition on your Table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνColeslaw
10 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Quick rainbow salad
10 λεπτ.
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 λεπτ.
Russian beetroot salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 λεπτ.
Vegetable potato salad with chicken
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken galantine with dill yoghurt
3ωρ. 25 λεπτ.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 λεπτ.
Spelt and chicken salad
1ωρ. 15 λεπτ.