
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi de pommes de terre
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
50 g de parmesan en gros morceaux (3 cm)
-
800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en rondelles
-
1000 g d'eau
-
50 g de farine
-
250 - 300 g de farine
-
1 œuf (env. 60 g)
-
1 ½ - 2 c. à café de sel au goût
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13.4 g
Θερμίδες
1410 kJ /
337 kcal
Λιπαρά
4.2 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
65.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cuisine méditerranéenne
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Pommes de terre
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRavioli Cinque Pi
20 λεπτ.
Carbonara végétarienne
30 λεπτ.
One pot penne-poireaux
30 λεπτ.
Spaghettini aux poivrons
50 λεπτ.
Trenette au pesto
45 λεπτ.
Pâtes au four rapides
55 λεπτ.
Riz méditerranéen aux fruits de mer
1ωρ. 5 λεπτ.
Gratin de l’armailli
50 λεπτ.
Linguine à la carbonara de courgettes
30 λεπτ.
Spaghettini sauce aux moules et palourdes
1ωρ. 5 λεπτ.
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 λεπτ.
Spaghetti alla nerano
Καμία βαθμολογία