
Συσκευές & Αξεσουάρ
Middle Eastern eggs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
130 kcal /
544 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Lemon caper butter
10 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Buttercream Icing
10 Min