Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)

Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Dumplings
  • flour plus extra for dusting
    300 g
  • milk
    150 g
  • oil
    50 g
  • salt
    2 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
    3 sprigs fresh mint, leaves only
  • onion cut into quarters
    50 g
  • beef finely minced
    100 g
  • Arabian spice mix
    1 pinch
  • ground cinnamon
    1 pinch
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground white pepper
    1 pinch
  • pine nuts (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
Soup
  • olive oil
    20 g
  • fresh coriander roughly cut
    10 sprigs
    20 sprigs fresh mint, leaves only
  • garlic cloves
    3
  • yoghurt
    1500 g
  • cornflour (starch) (35 g)
    2 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 499 kcal / 2088 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 21.1 g
Υδατάνθρακες 56.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων