
Συσκευές & Αξεσουάρ
Patates ve Sebze Püresi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
sebze (ör. kabak, havuç, kereviz, bezelye, karnabahar, brokoli), küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)400 g
-
patates kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0.5 cm), ortalama 100-140 gramlık patateslerden600 g
-
tuz1 - 1 ¼ tk
-
süt250 g
-
tereyağı30 g
-
muskat, toz (isteğe bağlı)1 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
263 kcal /
1099 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCacık
15 min
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Haşlanmış Bulgur
25 min
Haşlanmış Karabuğday
25 min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 h 10 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 h 55 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min