Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porsiyon
Υλικά
Makarna Hamuru
-
un300 g
-
yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış150 g
-
zeytinyağı15 g
-
tuz1 tk
İç Dolgusu
-
maydanoz sadece yaprakları20 g
-
pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı40 g
-
sarımsak1 diş
-
kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)350 g
-
tuz½ tk
-
karabiber2 tutam
-
panko (Japon galeta unu)30 g
Ravioli
-
su hamuru nemlendirmek için
-
su1200 g
-
tuz1 tk
-
tereyağı50 g
-
adaçayı yaprağı, kurutulmuş15 yaprak
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
1154.3 mg
Πρωτεΐνη
13.9 g
Θερμίδες
1830.5 kJ /
437.5 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
46.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Makarna Zamanı!
8 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35 λεπτ.
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1ωρ.
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1ωρ. 35 λεπτ.
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 λεπτ.
Haşlanmış Spagetti
25 λεπτ.
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 λεπτ.
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 λεπτ.
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 λεπτ.
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 λεπτ.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Kepekli Bulgur Salatası
40 λεπτ.