Συσκευές & Αξεσουάρ
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)1
-
kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)160 g
-
zeytinyağı20 g
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş100 g
-
su500 g
-
doğranmış domates konservesi100 g
-
tatlı kırmızı toz biber (προαιρετικό πεδίο)1 tk
-
tuz2 tk
-
karabiber½ tk
-
baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzdürülmüş200 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)250 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
1255.6 mg
Πρωτεΐνη
17.6 g
Θερμίδες
1579.6 kJ /
377.5 kcal
Λιπαρά
13.8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
44.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Çeşitliliğimizi Kutluyoruz
23 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

MANIFESTO TÜRKİYE
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 λεπτ.
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Καμία βαθμολογία
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
Καμία βαθμολογία
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Καμία βαθμολογία
Pad Thai
Καμία βαθμολογία
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Καμία βαθμολογία
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 λεπτ.
Vegan Makarna
1ωρ.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1ωρ. 5 λεπτ.
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1ωρ. 35 λεπτ.