Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

  • diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)
    1
  • kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)
    160 g
    160 g kaliforniya biberi, herhangi bir renk, küp küp kesilmiş (3 cm)
  • zeytinyağı
    20 g
  • kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş
    100 g
  • su
    500 g
  • doğranmış domates konservesi
    100 g
  • tatlı kırmızı toz biber (προαιρετικό πεδίο)
    1 tk
  • tuz
    2 tk
  • karabiber
    ½ tk
  • baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzdürülmüş
    200 g
  • somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    250 g

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Νάτριο 1255.6 mg
Πρωτεΐνη 17.6 g
Θερμίδες 1579.6 kJ / 377.5 kcal
Λιπαρά 13.8 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 44.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων