
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ratatuy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı20 g
-
olgun domates küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
kırmızı biber küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
karışık kurutulmuş ot (ör. kekik, biberiye, mercanköşk, fesleğen, maydanoz)1 yk
-
tuz1 tk
-
taze toz karabiber2 tutam
-
patlıcan küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
kabak küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)200 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
101 kcal /
422 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCacık
15 λεπτ.
Marine Edilmiş Biberler
55 λεπτ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 λεπτ.
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 λεπτ.
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 λεπτ.
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1ωρ. 10 λεπτ.
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2ωρ. 55 λεπτ.
Yasemin Pirinci Pilavı
35 λεπτ.