Pizza alla romana

Pizza alla romana

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)
  • di farina + q.b.
    400 g
    400 g di farina per pizza, + q.b.
  • olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Farcitura
  • di pomodori perino senza semi a pezzi
    500 g
  • filetti di acciuga, sott'olio o dissalati
    6
  • di origano, secco
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di capperi sott'aceto o dissalati
    1 cucchiaino
  • di olive nere, denocciolate
    50 g
  • di mozzarella di bufala a fette (5 mm) e scolata dal siero
    200 g
    200 g di mozzarella vaccina, a fette (5 mm) e scolata dal siero

Διατροφή ανά 1 porzioni

Θερμίδες 936 kcal / 3916 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 110 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων