
Συσκευές & Αξεσουάρ
Etli Taze Fasulye
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı25 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)300 g
-
su oda sıcaklığında450 g
-
taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber½ tk
-
kimyon, toz½ tk
-
şeker (isteğe bağlı)1 tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
286.2 kcal /
1196.1 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Etli Türk Yemekleri Geçmişten Günümüze
18 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1ωρ. 20 λεπτ.
Sebzeli Tavuk
45 λεπτ.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 λεπτ.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16ωρ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Καμία βαθμολογία
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10ωρ. 30 λεπτ.
Kuru Fasulye
10ωρ.
Sucuklu Kuru Fasulye
10ωρ.
Basmati Pilavı
1ωρ.
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.