Συσκευές & Αξεσουάρ
Etli Taze Fasulye
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı25 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)300 g
-
su oda sıcaklığında450 g
-
500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber½ tk
-
kimyon, toz½ tk
-
şeker (isteğe bağlı)1 tk
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
1196.1 kJ /
286.2 kcal
Λιπαρά
17.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Etli Türk Yemekleri Geçmişten Günümüze
18 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1ωρ. 45 λεπτ.
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1ωρ. 40 λεπτ.
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1ωρ. 5 λεπτ.
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1ωρ. 15 λεπτ.
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9ωρ. 15 λεπτ.
Anne Köftesi
1ωρ. 10 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1ωρ.
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2ωρ.
Domates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1ωρ. 50 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία