
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeytinyağlı Enginar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porsiyon
Υλικά
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
749.3 kJ /
179 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZeytinyağlı Taze Fasulye
40 λεπτ.
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1ωρ.
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 λεπτ.
Avokadolu Enginar
3ωρ. 45 λεπτ.
Tavuk Nugget
30 λεπτ.
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3ωρ. 25 λεπτ.
Mini Focaccia
3ωρ. 30 λεπτ.
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1ωρ. 10 λεπτ.
Bulgurlu maydanoz salatası
25 λεπτ.
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 λεπτ.
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 λεπτ.
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 λεπτ.