
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeytinyağlı Enginar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porsiyon
Υλικά
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
179 kcal /
749.3 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuğday Salatası
35 λεπτ.
Kepekli Pirinç Salatası
40 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 λεπτ.
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 λεπτ.
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 λεπτ.
Havuçlu Pancar Salatası
10 λεπτ.