Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeytinyağlı Enginar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porsiyon
Υλικά
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
749.3 kJ /
179 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 dk
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 dk
Asya Salata
35 dk
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 dk
Sicilya Usulü Arançini
3sa 50 dk
Kızarmış Ekmek ve Domatesli İtalyan Salatası
30 dk
Bol Sebzeli, Meksika Fasulyeli Tako
30 dk
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 dk
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1sa
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 dk
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 dk