
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeytinyağlı Yer Elması
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su400 g
-
havuç verev kesilmiş (0.5 cm)160 g
-
yer elması parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı50 g
-
tuz1 tk
-
karabiber (προαιρετικό πεδίο)½ tk
-
portakal suyu140 g
-
dereotu sadece yaprakları2 dal
Διατροφή ανά 4 porsiyon
Θερμίδες
860.8 kcal /
3604 kJ
Πρωτεΐνη
13.7 g
Λιπαρά
50.1 g
Υδατάνθρακες
44.1 g
Φυτικές ίνες
67.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kolay Fikirler
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuğday Salatası
35 λεπτ.
Kepekli Pirinç Salatası
40 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 λεπτ.
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 λεπτ.
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 λεπτ.
Havuçlu Pancar Salatası
10 λεπτ.