Focaccia con patate e rosmarino

Focaccia con patate e rosmarino

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    30 - 40 g
  • di acqua
    300 g
  • di lievito fresco
    10 g
    1 cucchiaino di lievito secco
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di farina manitoba
    500 g
    500 g di farina per pizza
  • di sale + q.b.
    10 g
  • di patate pelate e a fette sottili (1-2 mm)
    250 g
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
    1 - 2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 650 kcal / 2719 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 107 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων