Fagotto napoletano

Fagotto napoletano

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    200 g
  • di lievito fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito secco
  • di pepe
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina
    500 g
Farcitura
  • di pecorino a pezzi (3 cm) (opzionale)
    50 g
  • di scamorza a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di salsiccia cruda spellata ed a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • olive verdi, denocciolate
    20
    20 olive nere, denocciolate
  • pomodoro perino a dadini (1 cm)
    1
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    4 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • tuorlo sbattuto
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 474 kcal / 1983 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων