
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rinderschmortopf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Rindergulasch400 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl20 g
-
Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)375 g
-
Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)15 g
-
frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten2
-
Thymian abgezupft3 Stängel
-
Wacholderbeeren angedrückt6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser300 g
-
Balsamico, dunkel2 - 3 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
436 kcal /
1829 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHackbällchen-Suppe
35min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1h 10min
Putengulaschsuppe
45min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25min
Curry-Zitronengras-Suppe mit Garnelen
40min
Kopfsalat-Suppe
30min
Pilz-Gemüse-Curry-Eintopf
30min