
Συσκευές & Αξεσουάρ
Onion Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered500 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
stock cube (for 0.5 l) chicken or beef, crumbled1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
217.7 kcal /
910.8 kJ
Πρωτεΐνη
7.3 g
Λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
19.6 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
384.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Reuben's Stew
5 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Keine Bewertungen
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min