Penne lisce al ragù di trevisana

Penne lisce al ragù di trevisana

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • di radicchio a listarelle
    400 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 - 2 cucchiaini
  • di pepe, macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca, tipo penne lisce
    350 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 481 kcal / 2012 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων