Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta per cannelloni
  • 300 g farina
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 700 g di acqua
  • 600 g di spinaci in foglie, surgelati
  • 150 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 600 g di ricotta vaccina ben scolata dal siero
Besciamella
  • 500 g di latte
  • 50 g farina
  • 20 g di burro
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
  • 2 - 3 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 20 g di burro a fiocchetti

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 41.9 g
Θερμίδες 3753 kJ / 897 kcal
Λιπαρά 45.9 g
Φυτικές ίνες 302.1 g
Υδατάνθρακες 84.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων