Fusilli ai carciofi e piselli

Fusilli ai carciofi e piselli

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di scalogno
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • carciofi puliti, a fettine ed immersi in una ciotola con acqua e limone
    4
    450 g di carciofi, surgelati a fettine
  • di piselli freschi o surgelati
    50 g
  • di acqua
    100 - 150 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½
    1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo fusilli
    350 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 455 kcal / 1904 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων