Vegetable stock paste

Vegetable stock paste

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 bottle

Υλικά

  • Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    250 g
  • onions cut into halves
    100 g
  • tomatoes cut into pieces
    100 g
  • courgettes cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • water
    30 g
  • olive oil
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 bottle

Θερμίδες 533 kcal / 2226 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 18.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων