
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Pumpernickel in Stücken60 g
-
Butter weich20 g
-
frischer Meerrettich in Stücken30 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Schmand75 g
-
Ei1
-
Salz3 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Mehl10 g
-
Wasser500 g
-
Rote Bete jung, in Würfeln (1 cm)200 g
-
Zucker1 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Zitronensaft2 EL
-
Weißweinessig3 EL
-
Olivenöl5 EL
-
Schnittlauch in Röllchen2 EL
-
Kresse-Beet abgeschnitten½
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1936 kJ /
462 kcal
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 λεπτ.
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 λεπτ.
Holländische Käse-Eier
40 λεπτ.
Pizza-Bruschetta
1ωρ. 30 λεπτ.
Japchae
50 λεπτ.
Vietnamesische Nudelsuppe
1ωρ. 20 λεπτ.
Rote-Bete-Tarte
1ωρ. 30 λεπτ.
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 λεπτ.
Dinkel mit Gemüse aus dem Varoma
45 λεπτ.
Kresse-Kartoffelpüree
40 λεπτ.
Zwetschgenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Grünes Thai-Curry
40 λεπτ.