
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oliven-Rosmarin-Fougasse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Oliven schwarz, entsteint100 g
-
Rosmarin abgezupft10 Zweige
-
Thymian abgezupft15 Zweige
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen550 g
-
Wasser320 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen10 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1648 kJ /
394 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCalzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2ωρ. 50 λεπτ.
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 λεπτ.
Bergisches Urbrot
17ωρ.
Knoblauch-Kräuter-Muffins
45 λεπτ.
Weißbrot-Lachs-Rolle
1ωρ. 30 λεπτ.
Curry-Hähnchen-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Bärlauchmuffins
1ωρ. 10 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1ωρ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Halloween-Kürbis-Fladen
1ωρ.