
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Quetschkartoffeln
-
Wasser600 g
-
festkochende Kartoffeln mittelgroß, ungeschält1000 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz4 Prisen
Quarkdip und Fertigstellung
-
Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)1 Glas
-
Rucola60 g
-
Magerquark250 g
-
Schmand100 g
-
Salz2 Prisen
-
Piment d'Espelette2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
320 kcal /
1336 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45min
Holländische Käse-Eier
40min
Pizza-Bruschetta
1h 30min
Japchae
50min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Rote-Bete-Tarte
1h 30min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30min
Dinkel mit Gemüse aus dem Varoma
45min
Kresse-Kartoffelpüree
40min
Zwetschgenknödel
1h 10min
Grünes Thai-Curry
40min