
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Stücke
Υλικά
Teig:
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen220 g
-
Olivenöl30 g
-
Wasser120 g
-
Salz¼ TL
Belag und Fertigstellung:
-
Birnen (ca. 400 g), reif, weich2
-
Zitronensaft2 EL
-
Schmand100 g
-
Gorgonzola in Stücken200 g
-
Honig nach Geschmack
-
Thymianblättchen, frisch3 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
385 kcal /
1613 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Heiss und herzhaft
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Heiss und herzhaft
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2ωρ.
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1ωρ. 30 λεπτ.
Bären-Muffins
1ωρ. 5 λεπτ.
Kräuter-Parmesan-Kekse
1ωρ. 35 λεπτ.
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50 λεπτ.
Lustenauer Käsdönnala
2ωρ. 30 λεπτ.
Käse-Oliven-Stangen
1ωρ. 50 λεπτ.
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1ωρ. 20 λεπτ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Gemüse-Käse-Muffins
1ωρ.
Käse-Salami-Twister
1ωρ. 50 λεπτ.
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2ωρ.