
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Stücke
Υλικά
Teig:
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen220 g
-
Olivenöl30 g
-
Wasser120 g
-
Salz¼ TL
Belag und Fertigstellung:
-
Birnen (ca. 400 g), reif, weich2
-
Zitronensaft2 EL
-
Schmand100 g
-
Gorgonzola in Stücken200 g
-
Honig nach Geschmack
-
Thymianblättchen, frisch3 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
385 kcal /
1613 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Heiss und herzhaft
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Heiss und herzhaft
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNudel-Möhren-Auflauf
1ωρ.
Spinatstrudel mit Schafskäse
1ωρ. 50 λεπτ.
Brötchensonne
2ωρ.
Blitz-Pizza
40 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Ofen-Burger
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.
Quark-Eiweißbrot
1ωρ.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3ωρ. 10 λεπτ.
Spinattorte
1ωρ.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16ωρ. 10 λεπτ.
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1ωρ. 45 λεπτ.