
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Chicken and Rice
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2119.1 mg
Πρωτεΐνη
27.4 g
Θερμίδες
2076.3 kJ /
496.3 kcal
Λιπαρά
14.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
64.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Back to School
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Turkey Chili
45 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 Min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 Min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 Min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 Min