
Συσκευές & Αξεσουάρ
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Amaretti Biscuit
-
egg white from large egg1
-
caster sugar80 g
-
ground almonds120 g
-
almond extract½ tsp
Peach Filling
-
peaches large, firm, 1 peeled, pitted and quartered5
-
unsalted butter for greasing
-
flaked almonds to taste30 - 40 g
Zabaglione
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar120 g
-
saffron threads5
-
egg yolks from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
624 kcal /
2610 kJ
Πρωτεΐνη
15.1 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
68 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10min
Lemon Posset
2h 40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Biscoff Cheesecake
6h 20min