
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apfel-Porree-Cremesuppe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Apfel entkernt, geviertelt1
-
Zitronensaft20 g
-
Kartoffeln in Stücken100 g
-
Porree davon 100 g in feinen Ringen (3 mm) und 700 g in breiten Ringen (1 cm)800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Lorbeerblätter2
-
Muskat5 Prisen
-
Wasser500 g
-
Milch500 g
-
Stremellachs200 g
-
Piment d'Espelette3 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
315 kcal /
1318 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 6/2017
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOkroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Gazpacho
20 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Gurkenkaltschale
2 godz. 15 min
Kalte Gurkensuppe
15 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 min
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1 godz.
Bunte Bohnensuppe
50 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min