
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1h 15min
Asparagus cream soup
30min
Tom Yum with Prawns
25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Carrot and Ginger Soup
5min
Ravioli Broth with Beef
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Salmorejo
10min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Egusi Stew
1h 30min