Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.7 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    120 g
  • celery cut in pieces
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • spelt grains
    120 g
  • water
    950 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)
    300 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 230 kcal / 969 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 17.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων