
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
17.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Sausage and Orzo Soup
35 min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Reuben's Stew
5 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min