
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets170 g
-
toasted hazelnuts90 g
-
double cream390 g
-
cocoa powder3 Tbsp
-
whole milk210 g
-
granulated sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolks from large eggs5
-
natural vanilla extract½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
2502 kJ /
603 kcal
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
24.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4 h 25 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 h 35 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 h 25 min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 h 10 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Mango Chia Pudding
4 h 10 min
Mango Ice Lollies
6 h 20 min
Sticky Toffee Puddings
1 h
Seville Orange Sorbet
3 h 25 min
Rhubarb Fool
1 h 10 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 h 10 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 h 45 min