
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italienische Tomatensauce
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
10 Gläser
Υλικά
-
Wasser250 g
-
Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen2000 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst100 g
-
Zwiebeln halbiert550 g
-
Petersilie Blättchen abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehen halbiert30 g
-
Olivenöl60 g
-
Tomatenmark70 g
-
Salz, unjodiert2 - 2 ½ TL
-
Honig60 g
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Thymian, getrocknet1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
537 kJ /
128 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Selbst gemacht! Eingekocht & eingelegt
31 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

TOP 10 Basisrezepte
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilzsauce
35 λεπτ.
Kräuterbutter
10 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 λεπτ.
Korma Paste
1ωρ. 15 λεπτ.
Rote-Rüben-Dip
15 λεπτ.
Bohnenpüree
10 λεπτ.
Peperonata mit Oliven
1ωρ.
Apfelkren
40 λεπτ.
Kernölmayonnaise
10 λεπτ.
Kürbisketchup
2ωρ. 5 λεπτ.