Tamales guanajuatenses

Tamales guanajuatenses

4.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 porciones

Υλικά

Masa para tamal
  • 400 g de harina de maíz para tamales
  • 180 g de manteca de cerdo
  • 1 ½ cdita de polvo para hornear
  • 3 cditas de sal fina
  • 520 g de agua tibia
Relleno de carne
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 60 g de chile ancho sin tallo ni semillas
  • 200 g de jitomate saladet en cuartos
  • 30 g de aceite vegetal
  • 1 cdita de sal fina
  • ½ cdita de pimienta negra molida
  • 370 g de agua
  • 600 g de pernil de cerdo en trozos de 5 cm
Tamales
  • 16 hojas de maíz para tamal grandes, remohadas, lavadas y escurridas
  • 1500 g de agua

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 16 porciones

Πρωτεΐνη 160 g
Θερμίδες 19616 kJ / 4672 kcal
Λιπαρά 272 g
Φυτικές ίνες 0 g
Υδατάνθρακες 400 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων