豆瓣酥

豆瓣酥

2.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 新鲜蚕豆 去皮后约200克
    350 克
  • 300 克
  • 猪油
    20 克
  • 雪菜 水里浸泡10分钟,切末
    50 克
  • 根据个人口味添加
    适量
  • 麻油
    1 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 15.8 g
Θερμίδες 1198.5 kJ / 286.5 kcal
Λιπαρά 10 g
Φυτικές ίνες 7.5 g
Υδατάνθρακες 29.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων