
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels in turmeric and ginger broth
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots cut into halves3
-
garlic cloves2
-
fresh Kaffir lime leaves2
-
lemongrass cut into thirds1 stalk
-
sesame oil20 g
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
palm sugar (1-2 cm)1 cube
-
fresh coriander roots and stalks for broth, leaves reserved for garnishing10 sprigs
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced for garnishing1
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut milk400 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312.7 kcal /
1313.2 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
24.3 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Νάτριο
331 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min