Caldo oscuro de ternera

Caldo oscuro de ternera

4.4 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
  • 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
  • 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
  • 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
  • 1 cebolla en octavos (150-200 g)
  • 2 dientes de ajo
  • 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
  • 200 g de vino tinto
  • 4 - 5 granos de pimienta negra
  • 1 - 2 cucharaditas de sal
  • 1000 - 1500 g de agua

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 31 kcal / 130 kJ
Πρωτεΐνη 1.4 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 0.7 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων