
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
545.4 kcal /
2290.6 kJ
Πρωτεΐνη
36.6 g
Λιπαρά
33.9 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.6 g
Νάτριο
753.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish pie
1 Std. 15 Min
Curry laksa
45 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Pasta with tuna
30 Min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min
Sambal udang
50 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Beer batter fish
40 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Linguine marinara
30 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min