
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
550.3 kcal /
2311.4 kJ
Πρωτεΐνη
39.1 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
2085.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish pie
1 Std. 15 Min
Curry laksa
45 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Pasta with tuna
30 Min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min
Sambal udang
50 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Beer batter fish
40 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Linguine marinara
30 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min