
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2085.5 mg
Πρωτεΐνη
39.1 g
Θερμίδες
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Λιπαρά
16.9 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Fragrant whole barbecued fish
2ωρ. 50 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Tuna avocado bowl
45 λεπτ.
Gyoza meatballs
35 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.