Συσκευές & Αξεσουάρ
Flaky salmon pie with herb dressing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Salmon filling
-
eschalot1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
pickled capers drained1 tbsp
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
hot smoked salmon flaked into bite-size pieces300 - 400 g
-
olive oil spray (see Tip)
-
filo pastry8 sheets
-
panko breadcrumbs3 tbsp
-
sesame seeds2 tsp
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
salt2 pinches
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
867.8 mg
Πρωτεΐνη
24.7 g
Θερμίδες
1837.7 kJ /
437.6 kcal
Λιπαρά
28.3 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1h 10min
Whitebait fritters
35min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Moules Marinière (mussels)
35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min