
Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood en papillote with saffron potatoes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
703.1 mg
Πρωτεΐνη
36.7 g
Θερμίδες
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Λιπαρά
12.8 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Fragrant whole barbecued fish
2ωρ. 50 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Tuna avocado bowl
45 λεπτ.
Gyoza meatballs
35 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.