Gnocchi au potiron jaune

Gnocchi au potiron jaune

1.8 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La pâte à gnocchi
  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    500 g
  • sel
    1 pincée
  • de chair de potiron coupée en tranches (2-3 mm)
    1000 g
  • de beurre doux
    10 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de farine de blé
    200 g
  • blancs d'œufs
    2
La cuisson des gnocchi
  • de parmesan coupé en morceaux
    30 g
  • de ciboulette fraîche hachés
    5 brins
  • de beurre doux coupé en morceaux
    40 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • eau pour cuire les gnocchi
  • sel pour cuire les gnocchi

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 444 kcal / 1858 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων