Gnocchi aux épinards

Gnocchi aux épinards

4.2 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Les gnocchi
  • d'eau et pour la cuisson des gnocchi
    500 g
  • de sel et pour la cuisson des gnocchi
    2 pincées
  • de pousses d'épinards frais
    700 g
  • de chapelure
    280 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    90 g
  • de parmesan râpé
    100 g
  • œufs
    2
La finition
  • de beurre doux
    40 g
  • de sauge fraîche
    5 feuilles
  • de parmesan en copeaux
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 667 kcal / 2791 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 23.1 g
Υδατάνθρακες 88.2 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων