
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
88 mg
Πρωτεΐνη
0.7 g
Θερμίδες
167.8 kJ /
40 kcal
Λιπαρά
2.6 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.
Rosemary and eschalot gravy
30 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Mint sauce
5 λεπτ.
Fermented beetroot and apple salsa
72ωρ.
Simple gluten free herb gravy
20 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.