
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
40 kcal /
167.8 kJ
Πρωτεΐνη
0.7 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
88 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered chicken dinner
1hod. 45min
Vegan butter
8hod. 5min
Dairy free béchamel
10min
Peppercorn sauce
20min
Savoury herb baked ricotta
2hod. 40min
Baked pâté
3hod.
Smashed pea and bean dip
30min
Yellow chicken curry with rice
1hod.
Roasted fennel dip
35min
Chunky guacamole
10min
Yoghurt cheese
Žádné hodnocení
Teriyaki deli chicken
40min