Traditional gravy

Traditional gravy

3.3 108 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • red wine to taste
    20 - 30 g
  • salted butter
    30 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    30 g
  • water
    500 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tamari
    1 tsp
  • Worcestershire sauce (see Tips)
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • umami paste (optional - see Tips)
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 40 kcal / 167.8 kJ
Πρωτεΐνη 0.7 g
Λιπαρά 2.6 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 88 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων