
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peppercorn sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
54.5 mg
Πρωτεΐνη
0.4 g
Θερμίδες
227.9 kJ /
54.3 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.
Rosemary and eschalot gravy
30 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Mint sauce
5 λεπτ.
Fermented beetroot and apple salsa
72ωρ.
Simple gluten free herb gravy
20 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.