
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peppercorn sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
54.3 kcal /
227.9 kJ
Πρωτεΐνη
0.4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
54.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40min
No fail béchamel
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Arrabbiata sauce
20min
Tomato pasta sauce
40min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Diane sauce
20min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Teriyaki sauce
25min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mushroom sauce
20min
Caramelised balsamic reduction
30min