
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini-Reis-Topf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 Portionen
Υλικά
-
Schnittkäse (max. 45 % Fett i. Tr.)30 g
-
Wasser1200 g
-
Salz1 TL
-
Langkornreis parboiled150 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
Öl10 g
-
Zucchini in Scheiben400 g
-
Champignons ggf. halbiert200 g
-
gekörnte Brühe½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1232 kJ /
294 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJulienne-Gemüse mit Basmati und süß-saurer Sauce
40 λεπτ.
Käsefondue
15 λεπτ.
Rote-Bete-Risotto mit Orangen-Fenchel-Salat
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia mit Gewürzöl
4ωρ. 15 λεπτ.
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2ωρ. 50 λεπτ.
Indische Wraps
30 λεπτ.
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 λεπτ.
Black Bean Pattie
30 λεπτ.
Pilzragout mit Fisolen
1ωρ.
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1ωρ.
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 λεπτ.
Käsefondue (mediterran)
25 λεπτ.