
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chili-Bohnen-Reis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischoten, rot, getrocknet1 - 2
-
Olivenöl20 g
-
Wasser350 g
-
Reis, parboiled250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark30 g
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz2 TL
-
Oregano1 TL
-
Zimt¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft1 Dose
-
Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft1 Dose
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1667 kJ /
398 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
8.8 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Auf die Plätze, fertig, kochen!
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

One-Pot-Wonder
27 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie-Ramen mit Ei
2 h 10 min
Julienne-Gemüse mit Basmati und süß-saurer Sauce
40 min
Indische Wraps
30 min
Wirsingfrikadellen
1 h 20 min
Pastinaken-Sellerie-Suppe mit Kapern-Apfel-Topping
40 min
Omelette mit Bauernsalat
35 min
Vegane Bratwurst
1 h 20 min
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45 min
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1 h 45 min
Gemüsecurry
40 min
Cashew-Brokkoli Pasta
45 min
High Protein Poke Bowl
1 h