Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.1 56 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • plum tomatoes large, halved
    8
  • garlic cloves (προαιρετικό πεδίο) sliced
    2
  • fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning
    ½ tsp
  • sourdough bread
    4 slices
  • fresh thyme leaves
    3 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • water
    1300 g
  • large eggs room temperature
    4
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 465 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 20.5 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 57.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων