Pizza rústica napolitana (parigina)

Pizza rústica napolitana (parigina)

3.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Masa de pizza
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    350 g
  • de cubitos de hielo
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    120 g
  • de sal
    1 cucharadita
Montaje
  • de tomate troceado en conserva
    250 g
  • hojas de albahaca fresca
    3 - 4
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    15 g
  • lámina de masa de hojaldre (rectangular)
    1
  • de mozzarella fresca escurrida (2 bolas) cortada en rodajas
    250 g
  • de jamón cocido en lonchas finas
    150 g
  • huevo
    1
  • de leche
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 270 kcal / 1132 kJ
Πρωτεΐνη 11.4 g
Λιπαρά 12.1 g
Υδατάνθρακες 29.2 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων